ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΥΣΑ

Πλέουσα Στούντιο δωμάτια προς ενοικίαση

Τα Pleoussa (Πλέουσα) Στούντιο και ενοικιαζόμενα δωμάτια βρίσκονται σε μία από τις ομορφότερες πλαγιές του καταπράσινου κόλπου της χώρας Σκοπέλου . Απέχουν μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα. Για να πάει κανείς από τα Πλεούσα Στούντιο στη χώρα της Σκοπέλου είναι ένας εύκολος και πανέμορφος παραλιακός περίπατος περίπου 10 λεπτών. Το κτίριο είναι πρόσφατα κτισμένο, επιπλωμένο παραδοσιακά και σέβεται απόλυτα την αρχιτεκτονική του νησιού. Απολαμβάνει απεριόριστη θέα στο πέλαγος, στις πανέμορφες πλαγιές και στη χώρα. Αποτελείται από 9 Στούντιο/δωμάτια και 1 τετράκλινο διαμέρισμα, όλα  αρμονικά τοποθετημένα σε επίπεδα, ανάμεσα σε πολύχρωμους περιποιημένους κήπους, πλακόστρωτα και παραδοσιακά χτισμένη πέτρα.
Τα Στούντιο ενοικιαζόμενα δωμάτια της Πλέουσας είναι άνετα (24 τ.μ. έως 75 τ.μ.)  , επιπλωμένα παραδοσιακά, με καλαισθησία και σημασία στη λεπτομέρεια. Τα δωμάτιά μας μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 5 ενήλικες. Όλα  διαθέτουν κλιματισμό,τηλεόραση, ψυγείο,δωρεάν wi-fi,λουτρό με ντους, κουζίνα κατάλληλα εξοπλισμένη για προετοιμασία πρωινού ή απλών γευμάτων και μεγάλες βεράντες με υπέροχη πανοραμική θέα.
Η Πλεούσα έχει αξιολογηθεί από το Αθηνόραμα (Alpha Guide) και είναι ένα από τα προτεινόμενα στούντιο ενοικιαζόμενα  δωμάτια της Σκοπέλου.

Η περίοδος λειτουργίας των καταλυμάτων μας ξεκινάει αρχές Μαΐου. Παραμένουμε ανοικτά μέχρι και τα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Πλέουσα location map